![]() |
Ben Maviyi Sende Buldum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Maviyi Sende BuldumSen ![]() ![]() ![]() Yüzümdeki gülüşlerin,ellerimdeki terlemenin,yüreÄŸimdeki deli atışın sebebi ![]() ![]() ![]() Her gece uykum,her sabah güneÅŸim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevdamın adresi,aÅŸkımızın menzili,içkimdeki tat,yaÅŸadığım hayat sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmez yolculuÄŸum,sonsuzluÄŸum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani gidecek olsan,yollarına sererim tüm kır çiçeklerini ![]() ![]() ![]() SENİ ÜZEN BİŞEY BENİ BİN ÜZER İNAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakma bana birtanem,içimdeki aÅŸkın büyüklüğünü ölçme bunlarla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bilirim ben,bir tek seni ![]() ![]() ![]() ,ç ocukluÄŸunla,olgunluÄŸunla,kızgınlığınla,ÅŸaÅ Ÿkınlığın la,güçlülüğünle,zayıflığınla kabul etmiÅŸim bi kere ![]() ![]() Biz böyle sevdik birbirimizi ![]() ![]() Seni özlemek diye bir ÅŸey de var bu hayatta ve bu bazen öylesine dayanılmaz oluyor ki ![]() ![]() ![]() YOKLUÄžUNU YAÅžAMAYI BECEREMİYORUM,ÜZGÜNÜM ![]() ![]() ![]() ![]() Åžimdi hangi denizin kıyısındaysan,hangi göğün altındaysan önce o sonsuz maviliÄŸe sonra da başını yukarı kaldırıp yıldızlara bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben maviyi sende buldum,beni BAÅžKA RENKLERLE KANDIRMA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Maviyi Sende Buldum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Maviyi Sende BuldumÖzlediğin Gidip Göremediğindir Özlediğin Gidip Göremediğindir Özlediğin, gidip göremediğindir; ama, gidip görmek istediğin Özlem, gidip görememendir; ama gidip görmek istemen Özlediğin, gidip görmek istediğin- ama gidip göremediğin Özlem, gidip görmek istemen- ama, gidememen, görememen; gene de, istemen |
![]() |
![]() |
|