Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözlerini, lal, zamanıkapat, şimdi

Şimdi Lal Zamanı..Kapat Gözlerini..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şimdi lâl zamanıKapat gözleriniKuyularda inleyen binlerce Yusuf'u saklıyorumSen ise sevdamızı demlemiş yavru ceylanlara içermektesinSusuyorum Yunus'un dizlerine çökerekSeni anıyorum Süleyman evrâdındaSen ise dualarına beni katıp binlerce " lâm " iniltisine " Elif'i " katıyorsunYanıyorsun Mecnun'a yanan Leylâ gibiSusuyorsun Yusuf’a susayan Züleyhâ gibiKanatıyorsun yüreğini korkusuzca bıçağa boynunu vuran Esmâ gibiDurma şimdiEllerini aç gökyüzüne bir dua gibiYağ bozkırlarıma bir deryâ gibiBoynunu bükme sakınEzberlese sonbahar senin narin bedenini" Nun " gibi dik dursun başınEğme diyorum sancağınıAldırma ömrümüze biçilen hasreteAldırma bedenine vaat edilen miadı dolmuş hastalığaKan bürüse de gözlerimizeHüzne sürgün edilse de vuslatımız” Elif ” gibi gülümseyelim suskunluğaElif ki; ne yüce bir kelimedir Tur dağında Unutma sevgili; hiçbir yara duasız bırakılmamıştırBırak aksın kanımızDamlayan her kanın düştügü yerde binlerce " umut " inkişaf etsin Etsin ki Cennet müjdelensin solgun yüzlerimin bayram sabahına Bırak hasret bize yüklensinHer hasret cığlığı gömlegimizden damlasın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

ßen ya$adıkLarımın hiçßirini unutmam,

ama evet yeri qeLir susarım

Canımı yakan $eyLer oLur ama yinede susarım, tükenirim

Bunada izin veririm asLında SaLakLığımdan mı hayır

Ben kimseye qit de demem, diyemem

O ki$i vazqeçiLmez oLduğundan mı ? Hayır

Ona o kadar $eye rağmen, o kadar çok değer veririm ki, hergün yaptıkLarına utansın diye

Ama birgün öyLe bi qiderim ki,

Kaybedeceğim hiçbirşey oLmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com