![]() |
Aşk Mı Büyük Dostluk Mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Mı Büyük Dostluk Mu?aşk mı büyük dostluk mu? Askerde tanışan iki arkadaş askerlik bittikden sonrada görüşmeye dewam etmişler biri İstanbullu biride Mardinliymiş ![]() dönüşmüş vebigün İstanbulda kalan adam Mardinli arayıp Mardine tatile geleceğini sölemiş, Mardinli olanda buna cok sewindiğini söyleyip onu ewine misafir olarak kabul etmiş ![]() ![]() ![]() Mardinli istanbullu arkadaşına Mardini gezdirirmiş bigün MardinliniN işleri yoğun olduğundan dolayı İstanbullu cıkıp tek başına dolaşmış ![]() Mardinli arkadaşına bikıza aşık olduğunu sölemiş kızda isterse burda ewlenmek we kızı alıp İstanbula gitmek istediğini söylemiş ![]() ![]() ![]() Mardinli arkadaşı yardımcı olmuş istanbulu Mardinde ewlenmiş we İstanbula gitmişler aradan bikac sene gecmış Mardinli olanın işleri kötüye gidiyormuş we direk aklına İstanbullu zengin DOSTU gelmiş wurmuş İstanbula gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbullu arkadaşının iş yerinde kapıda bekleyen görewliye arkadaşının onu tanıdığını içeri girmek istediğini söylemiş görewli olan bayan aramış ama o öğle birini tanımadığını söylemiş çok zor durumda olduğunu belirtmiş ama İstanbullu ısrarla öle birini tanımıyorum demiş ![]() ![]() ![]() yakınıdaki parka gidip oturmuş ![]() ![]() ![]() Kara kara düşünmeye başlamış okadar birbirimizi sewiyorduk dosttuk hepsi yalanmıydı ![]() ![]() ![]() ve derdini sormuş Mardinli hepsini birbir anlatmış ![]() olduğundan şirketlerini malını mülkünü birine bırakmak istediğini söyler we Mardinliye werir ![]() Mardinli we İstanbullu bi ihalede karsı karşıya gelMİŞLER ihaleyi Mardinli alMIŞ tam salondan çıkarken Mardinli İstanbulluya yıllar önce kapısına gelip kovulduğunu söylMİŞ ![]() ![]() ![]() o parka oyaşlı adamı yolladığını söylEMİŞ sırf gururun incinmesin diye kendi ellerimle para wermedim deMİŞ ![]() ![]() ![]() gözlerinin içine bakarak deMİŞKİ "hani Mardine gelip gördüğün bikız wardı aşık oldun sana orda düğün yaptık işde okız varya oda benim sewğimdi " deMİŞ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|