Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostluk, dünyada, kalıcı, şey

Dünyada En Kalıcı Şey Dostluk

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sağlam bi dostunun olması kadar güzel bişey varmı Ama gerçek dostOlur olmaz her kişiye dostum diyerek dostluğun anlamını hafifleştirdiler

Bana göre dost;
1-Belki 40 kere anlattığın bi sevincini her seferinde sanki ilk kez dinliyomuş gibi seni dahada coşturacak şekilde dinleyen,
2-Sürekli bi dertle,kafana taktığın-kuruntu yaptığın,üzerinde 10'larca senaryo yazdığın fındık kabuğunu doldurmayacak sorunlarla karşısına geldiğinde; seni dinleyerek teselli eden hatta görüşemediğin zamanlarda O'nu gördüğün zaman içini döküceğini
-DÜŞÜNDÜĞÜNDE- bile rahatladığın,
3-Konuşmadan sadece bakışarakda anlaşabildiğin,
4-Hayallerini paylaşabildiğin,O'nun hayallerinin gerçekleşmesini en az kendisi kadar istediğin,
5-Çok sevdiğin O'nunda sevgisinden emin olduğun kişidir
Allahıma çook çoook şükürler olsunki benim böyle bi dostum varİyikide varAllah herkesede versin çünkü hava gibi su gibi bişey
OLMAZSA OLMAZ

Dostluk dallara goncadır
Dostluk sırattan incedir
Dostluk her seyden oncedir
Sonmesin muhabbetin kozu
Merhabadır dostun sozu

Tüm dostlara merhabalar

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Dünyada En Kalıcı Şey Dostluk ile ilgili Diğer Konular
Dostluk iki kişiliktir dostluk resmi
Kalıcı Dövme Tedavisi
Kalıcı Makyaj (Mikropigmentasyon)
Gökhan kalıcı gibi
Kalıcı Makyaj

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com