![]() |
Dünyada En Kalıcı Şey Dostluk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyada En Kalıcı Şey Dostluk![]() ![]() ![]() ![]() Sağlam bi dostunun olması kadar güzel bişey varmı Ama gerçek dost ![]() ![]() Bana göre dost; 1-Belki 40 kere anlattığın bi sevincini her seferinde sanki ilk kez dinliyomuş gibi seni dahada coşturacak şekilde dinleyen, 2-Sürekli bi dertle,kafana taktığın-kuruntu yaptığın,üzerinde 10'larca senaryo yazdığın fındık kabuğunu doldurmayacak sorunlarla karşısına geldiğinde; seni dinleyerek teselli eden hatta görüşemediğin zamanlarda O'nu gördüğün zaman içini döküceğini -DÜŞÜNDÜĞÜNDE- bile rahatladığın, 3-Konuşmadan sadece bakışarakda anlaşabildiğin, 4-Hayallerini paylaşabildiğin,O'nun hayallerinin gerçekleşmesini en az kendisi kadar istediğin, 5-Çok sevdiğin O'nunda sevgisinden emin olduğun kişidir ![]() ![]() ![]() Allahıma çook çoook şükürler olsunki benim böyle bi dostum var ![]() ![]() ![]() OLMAZSA OLMAZ ![]() ![]() ![]() Dostluk dallara goncadır Dostluk sırattan incedir Dostluk her seyden oncedir ![]() Sonmesin muhabbetin kozu ![]() Merhabadır dostun sozu Tüm dostlara merhabalar alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Dünyada En Kalıcı Şey Dostluk |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyada En Kalıcı Şey DostlukDünyada En Kalıcı Şey Dostluk ile ilgili Diğer Konular Dostluk iki kişiliktir dostluk resmi Kalıcı Dövme Tedavisi Kalıcı Makyaj (Mikropigmentasyon) Gökhan kalıcı gibi Kalıcı Makyaj |
![]() |
![]() |
|