![]() |
Ağlamaklı Dostluk Şiirleri 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlamaklı Dostluk Şiirleri 2011Ağlamaklı Dostluk Şiirleri 2011 Sahte Dostlar Bilirmisiniz dostluğun ne demek olduğunu, İşte benim dostum diyebilecek birisi varmı acaba, İyi günde kötü günde güvenebileceğin, Hani nerde o dostlar allah aşkına Sahte dostluk moda oldu Canımız sıkılır dost ararız dertleşmek için, Heyecanlanırız,heyecanı paylaşmak için, İyisiyle,kötüsüyle bulduk sanırız dostu, Dost ve arkadaş bulmak hayal oldu Sahte dostluk moda oldu Hey arkadaş bir tane bile gerçek dost bulursan, Sakın ola onu hiç bırakma sıkı sarıl, Biliyorum zor diyorsun,çok zor, Herşeyi paylaşacak,senin için ölecek nerde dost, Sahte dostluk moda oldu Mesut Okutan Dostluk Davetiyesi Dostluk gönül aynasıdır Yüreklerin cilâsıdır Sevgi onun mayasıdır Dost olalım dost kalalım Mutluluğum onsuz noksan Dosta muhtaç cümle insan Kullara en güzel ihsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hasan Tülkay Dostluk Dostum diyorsun ya Senin bildiğin gibi değil Dostluk benim dünyamda Uzun yıllar yazar Dostluk denen vefayı Çileli yollar yazar Silinmeyen her sayfayı Aşabildiğin karlı dağlar Geçebildiğin dar sokaklardır Düşmeden başı dik alnı ak Hayatın sahte gülücüklerine Teslim olmadığın gecelerdir Dostluk benim dünyamda Sen sen üç günlük yaşamın kiri Yanaklarına çöreklenmiş biri Dön bak başı boş anılarına Açabildiğin kadar aç gözlerini Seyret kendini utanarak Al git sefil gecelerini Gömül kendi bataklığına Saçlarından bir tek teli istemem Kalmasın ayak altında Kana bulanmış dudaklarında kirlenmesin En paha biçilmez kelimeler Anca kendi çöplüğünde ötersin Sana göre değil bizim buralar Bırak dostum diyebildiklerim Canımı verebileceklerim olsun Bolat Ünsal |
![]() |
![]() |
|