Ölümüne Dostluk Gerçek Dostluk Şiirleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ölümüne Dostluk Gerçek Dostluk ŞiirleriÖlümüne Dostluk Gerçek Dostluk Şiirleri Dost Ölümüne dostluklar kıskandırmasın seni Gücenme be arkadaş sahteymiş seninkisi Gerçek dostluk ararsan menfaatsiz sev beni Sil süpür etrafını çakal sürüsü hepsi En zor anını düşün hani dostum dediğin Saklanmışsa bir yere bilki dostun yok senin Palavracı ordusu arkadaş dediklerin Milyon kadar olsada yalnızlığın dost senin Bir dostun olsun yeter bilki dünyaya bedel Herşeyi göze alır kırmaktan seni eğer Alayına bakışı senin bakışınladır Değiştirmez ki seni sen bilirsen kendini İki kişilik dünya kurmuşsanız ne mutlu İçiniz huzur dolu tutamaz kimse sizi Bin kişiye bedeldir dostluk temelleriniz Yıkılmayacak artık miras olan bu dostluk Benimle Yaşayacak Dost değilim ben Tek dostum yine kendim Dostluk dönüşebilir aşka Mümkün değil ama Aşk’ın dostluğa gerilemesi Her şeyi imlerken beynimde Dostluk,sevgi,aşk,sırdaşlık Bir lütufta bulunurmuşcasına Ama dostunum senin demen Attığın bir kemik mi bana Değdiği yeri yakıp deviren Ve sen çevreni saran Böceklerle haz içinde Mutlulukla sırıtırken dağbaşında Eksik olsun dostluğun da Sevgin de sırdaşlığın da Demek değerliyim ha Evet ancak “Değerli”yim Senin indinde Dostluk kemiğine layık görülen Bundan böyle “siz”siniz artık Hanımefendi Hiçbir zaman hitap etmeyeceğim Siz’siniz artık “Sen”ise benimle yaşayacak Sevgilim,aşkım,sırdaşım olarak Geberinceye dek Benimle yaşayacak Taşıyorum hüznümü Salkımsaçak cesetlerle örülmüş Bir sokak lambasının Onursuzluğuyla İbrahim Balcı Dostluk Sadakat dostluk; sevilen, güven veren,arkadaşlıktır dertlerini söyleyebilmelisin dostuna, içini dökebilmelisin dostuna, şüphe duymamalısın sevgisinden şu zaman,bu zaman fark etmemeli ihtiyaç duyduğunda yanında olmalı kapısını çaldığında açmalı, hoş geldin demeli,seni hoş karşılamalı sevinçli olduğunda,seninle sevinmeli dostluk; sevilen güven veren arkadaşlıktır sadakat size ne ifade eder o size kalmış samimi bağlılık, sağlam,güçlü dostluk benim bildiğim bu vesileyle bilinsin ki; benim sadık dostum, ALLÂHIM |
|
|
|