|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşını, bırakanlardan, misiniz, yarı, yolda |
![]() |
Arkadaşını Yarı Yolda Bırakanlardan Misiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşını Yarı Yolda Bırakanlardan MisinizAdam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlikte ölmüşlerdi … Gökyüzüne çıktıktan sonra bembeyaz bulutların arasında dolaşmaya başladılar … adam çok susamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Afedersiniz…burası neresi?” Kadın ona gülümsedi: “Burası Cennet, efendim” Adam bunun üzerine sevinçle “Harika…!!!” dedi “Peki bana biraz su verebilir misiniz, gerçekten çok susadım”… ![]() Kadın cevap verdi: “Tabi efendim, içeri girin… içerde dilediğiniz kadar su bulabilirsiniz… ![]() ![]() Böylece adam köpeğine döndü, “Hadi oğlum içeri giriyoruz” diyerek kapıya yürüdü……… ama kadın onu birden durdurdu: “Üzgünüm efendim, köpeğiniz sizinle gelemez ![]() ![]() Bunun üzerine adam bir an durdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Afedersiniz… ![]() Dede “İçeri gel” dedi ![]() ![]() Adam sordu: “Peki arkadaşım da benimle gelip ordan içebilir mi?” Dede ” Tabii…”dedi ![]() ![]() Bunun üzerine adam kapıdan girdi… biraz yürüdükten sonra sağ tarafta çeşmeyi buldu ![]() ![]() “Su için çok teşekkür ederim… peki burası neresi ![]() ![]() Dede “Burası cennet” dedi ![]() ![]() “Ama nasıl olur ![]() ![]() Dede “şu rengarenk çiçeklerle süslü altın kapılı yer mi?” dedi… “ama orası Cehennem…” Adam iyice şaşırmıştı: “Peki ama orası sizin adınızı kullanarak insanları kandırıyor diye hiç kızmıyor musunuz ![]() ![]() Dede gülümsedi: “Kızmıyoruz… ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Arkadaşını Yarı Yolda Bırakanlardan Misiniz |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşını Yarı Yolda Bırakanlardan MisinizHep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık |
![]() |
![]() |
|