![]() |
Dostum Şiirleri Gerçek Dostluk Şiirleri 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostum Şiirleri Gerçek Dostluk Şiirleri 2011Dostum Şiirleri Gerçek Dostluk Şiirleri 2011 Dostluk Dostluk Gerdandaki inci dizi Dertte, tasada, mutlulukta, ortak etmeli hepimizi Mutsuz görürsek birimizi Dostluk bizim içimizde gizliAğlamak da yetmiyor gizli gizli Paylaşmıyorsanız derdinizi O dert üzmüyorsa hepimizi O zaman dost görme sen bizi Nasıl da duyuramadık derdimizi Sorguladık mı hiç kendimizi Dost bildiysen bizi Sorununu anlatıp sordun mu fikrimizi Ancak dostlarımız anlamadıysa kederimizi Kederimizle baş başa bıraktılarsa bizi Demek ki dostluğun kalplerinde yoktur izi Şimdi kederler içimizde gizli Duyuramadıksa şu dostlara sevgimizi Anlatalım onları çok sevdiğimizi Aslında seviyoruz hep birbirimizi Çünkü dostluk içimizde gizli gizli İbrahim Ocak Sevgi Eğer insan segi ile beslenirse, Sevgi güçlenir ![]() Eğer sevgi güçlenirse, Dostluk başlar ![]() Eğer dostluk başlarsa, Bir ruh iki beden olur ![]() Eğer dostluk iki bedende yaşayan ruh olursa, İki ruhta yaşayan bir beden olur ![]() Turgut Çakır |
![]() |
![]() |
|