![]() |
Seni Özledim Dostum.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim Dostum..Bir dost yüzü aradım Dün bütün gece Şehrin yalnızlık kokan Her köşesinde ![]() Bir dokunuş bekledim Dokunduğu anda İçimi ısıtan bir merhaba Duymak istedim Öyle uzun zaman oldu ki Bir dost yüze Sevgi dolu bakan bir çift göze Hasretimden ağladım Dün bütün gece Geçmişle randevum var sanmıştım Vaktinde geldim gülümsedim Bekledim Sen yoktun Soğuk iliklerime işledi Dondum bekledim Gelemedin! Bekledim sabah olana kadar Gelmedin, gelemedin Dostum seni ne çok özledim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Özledim Dostum.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim Dostum..Bir dost aradım, Fırtınalı bir günde Sığınacak liman arayan tekne misali, Başımı omuzlarına dayayıp Sabahlara kadar ağlayabileceğim, Yüreği güneş kadar sıcak, Bir dost aradım, Ağlarken güldüren, İçten ,gönülden bana yoldaşlık eden, Karanlık bir sokakta korkuyu hissettiğimde, Elimden tutup beni korkuyla yüzleştiren Bir dost aradım, Bir günlük değil, Dostluğu bir ömür boyu süren, Öyle bir dost ki İçimdeki sevgiyi büyüten, Yalansız, çıkarsız, sevdimi tam seven, Benimle ağlayan, benimle gülen, Yüreğimde hiç ölmeyen Bir dost aradım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Seni Özledim Dostum.. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Özledim Dostum..Dost var dost var Dost güzel isen sever seni sever benini Dost var beğenir görmez seni över kendini Dost dediğin sevendir her an tutan elini Dost yakıştırmaz sana kem söz tutan dilini Dost var paylaşır yüreğin malda yok gözü Dost var sözün onda kalır sağlamdır özü Dost vardır paylaşır derdin tutulur sözü Dost vardır her daim sana gülendir yüzü Dost çoktur yarenindir kesesi boştur Dost çoktur etrafında yüreği hoştur Dost vardır etrafındır durmadan koştur Dost vardır neşesizdir onu sen coştur Dost var paran için yıkar bendini Yüze güler paspas eder kendini Dost var kızsan ona tutar dilini Düşsen yere kaldırır tutar elini Dost dediğin senin kıymetin bilen Ufak hataların görmezden gelen Çıkar gözetmeden yüzüne gülen Ana gibi vefakârdır gerçek dost Alirıza Aslan |
![]() |
![]() |
|