![]() |
Çünkü Biz Dostuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Biz DostuzBir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara ![]() ![]() ![]() ![]() İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim ![]() ![]() ![]() Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni ![]() ![]() ![]() ![]() Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme ![]() ![]() ![]() ![]() Sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim ![]() ![]() ![]() Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni ![]() ![]() ![]() ![]() Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara ![]() ![]() ![]() ![]() Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan ![]() ![]() ![]() ![]() Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çünkü Biz Dostuz |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çünkü Biz DostuzBızım ömrümüzde ırmaklar vardır, sularında hayallerımızı yüzdürdüğümüz ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gülerken yanındakıler güler, ama ağlarken yalnız ağlarsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen umudum, vazgecılmez tutkum, dünüm, bugünüm, yarınımsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|