![]() |
İnsanın Mükemmel Bir Dostu Olsa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanın Mükemmel Bir Dostu OlsaHani, diyorum da, insanin gerçekten mükemmel bir dostu olsa ![]() ![]() ![]() 'Onu',şöyle, içine sindire-sindire, kocaman bir sarılsa ![]() ![]() ![]() olur değil mi? Dostunuz! dostunuz var mı? Kadın ya da erkek ![]() ![]() ![]() etmez ![]() ![]() Varsa sorun yok ![]() ![]() Özlediğinizi açık yüreklilikle söylediğiniz ![]() ![]() ![]() dediğiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() görmediğinizde yüreğinizin 'pıt-pıt' attığını hissettiğiniz, bir dostunuz var mı? Dert ortağı, sohbetlerinizi paylaştığınız, yalnızlığınızı anlattığınız, sevincinizi hisseden biri ![]() ![]() ![]() Yalnız kaldığınızı düşündüğünüzde, birilerine öfkelendiğinizde, sevdiklerinizi özlediğinizde, hayal kurduğunuzda yanınızda o var mı? Sizi hiç yalnız bırakmayan biri ![]() ![]() ![]() soran, 'Seni özlüyorum' diyen biri ![]() konuşabilir, paylaşabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Hataları, günahları-sevapları, her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla ![]() ![]() ![]() Hiç yalnız kalmazsınız nitekim ![]() ![]() ![]() ![]() O kendiliğinden çıkagelir zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sohbetler, derin konular, sırlar, paylaşımlar ![]() ![]() ![]() Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı, geçmişteki izleri, gelecek ile ilgili düşüncelerinizi, sadece ona anlatır olursunuz ![]() Kadın, erkek Bir dost bulun! Ama gerçek olsun ![]() Aradığında işinizi değil,sizi soran ![]() ![]() ![]() ![]() Anlatsın, konuşsun, açık-seçik, korkmadan yaşasın ![]() olmasın! Bir kartal kadar haşin, bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun ![]() ![]() ![]() kandırmasın! İçten, sevecen, sempatik, sevdaları, özlemleri anlayabilen biri olsun ![]() Yaşasın! Doya-doya yaşasın, doya-doya yaşatsın ![]() Beyninden değil, yüreğinden versin ![]() ![]() desin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olsun! Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İnsanın Mükemmel Bir Dostu Olsa |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsanın Mükemmel Bir Dostu Olsaarkadaş Hep ağlıyor hiç gülmüyorsam Özgürlüğü hiç tatmıyorsam Hep susup hiç konuşmuyorsam Benimde derdim var ARKADAŞ *************************** Kanayan yaramı saramıyorsam Hayattan zevk alamıyorsam Kimseye bağlanamıyorsam Benimde derdim var ARKADAŞ |
![]() |
![]() |
|