![]() |
Gerçek Arkadaşlık Dostluk Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Arkadaşlık Dostluk ŞiirleriGerçek Arkadaşlık Dostluk Şiirleri Dostluk Tadında Birşey DOSTLUK TADINDA BİRŞEY Hani yalnız kalırsında bir gün Yorgunsun susarsın Hiçbir şeyin tadı yok Keyfin kaçar, üzgünsündür Beklide kısık bir gülümseme Sıcak bir kahve yudumlarken Kurulursun koltuğa Tamda her şey rahat, kendine gelirsin O an bir ses duyarsın İrkilirsin yerinden Dizin sehpaya çarpar Sıcak kahve dökülür Üzülürsün, neşen kaçar Anlarsın ki kapının zili çalıyor Kapıya koşarsın Bakarsın ki dost gelir Fark etmediniz galiba Dostluk tadında bir şey söylemek istediğim O kâbus akşamı biter Her şey birden düzelir Hüzünler kaybolur Neşen yerine gelir Dostun sana yüreğini getirir Sımsıcak sarılırsın Yoksa eğer darılırsın Sıcak kahve yudumlarken Her yudumda gülümseme Her yudumda sohbet Ve her yudumda hasret tüter Dost gelir mi bir gün ansam Dost gelir mi ben ki yansam Dostluk tadında bir şey Ah birde sen inansan Dostluk tadında bir şey Anlatmak istediğim Dostluk adında bir şey Her zaman söylediğim Dostluk beklide ağır Dosta yüreğim durur Tatlı bir tebessüm için Gönül borcum olur Dosta sevgim inancım var Dünyaya da hıncım var Ama dostuma yok Dosta gönül bağım var Yüreğimde ahım var Yıllardır dilime dolaşır Dostluk tadında bir şey Yüreğimde dostluk karargâhım var Ergül Yılmaz Tövbe Etmem Sözlerimi ince ince eledim Dane dane incilere beledim Gözyaşımı acılara buladım Dostluk diye sevgi diye aşk diye Yüreğimi sabır ile besledim Tebessümü selam ile süsledim Koşar adım dikenlere tosladım Dostluk diye sevgi diye aşk diye Ayaklarım yere basar işimde Lezzet olur ekmeğimde aşımda Bir sevda ki döner durur başımda Dostluk diye sevgi diye aşk diye Kimi mahcup döner durur tasalı Kaf Dağına uçan kuşlar misali Dilden dile anlatılır masalı Dostluk diye sevgi diye aşk diye Serhati’nin muradı şu felekten Mecnun eyle geçir beni elekten Tövbe etmem böylesi bir dilekten Dostluk diye sevgi diye aşk diye Tamer Duran |
![]() |
![]() |
|