![]() |
Dostluk Şiirleri 2010 Kardeşlik Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dostluk Şiirleri 2010 Kardeşlik ŞiirleriDostluk Şiirleri 2010 kardeşlik şiirleri Yetmedimi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetmedi mi bunca kavga ve zülüm Yetmedi mi Polis asker ve ölüm Biz örnek olalım be şair gülüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca öldü be, sağcı, solcusu Dağlarda geziyor PKK ![]() Hiç uğruna gitti, hancı, yolcusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorumda, Maraş da veya Sivas da Nice anne, baba kardeşler yas da Bu ülke Terörden biter iflas da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün haberlerde terör esiyor Partili, partisiz racon kesiyor Vatandaş şaşkın korkudan susuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetmez mi menfaat şehit kanından Benim gibi herkes bıktı canından Gaddarlık mı gelir Türkün şanından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen, ben elimizi tutalım çabuk Bizler konuşmayalım abuk, sabuk Kapansın yaralar bağlasın kabuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Necati'yim ne sağcı ne solcuyum Ben ne siyasetçi, nede kolcuyum Bende senin gibi garip yolcuyum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Necati KEÇELİ ADANA Necati Keçeli Dostluk Kara güne düşmeyince, Nasıldır bilinmez dostluk ![]() Bedelini ödeyerek, Pazardan alınmaz dostluk ![]() Söylemesi kolay dile, Kolay yazar kalem bile, Mum yakarak, kandil ile, Yollardan bulunmaz dostluk… Bazan türkü, bazan sazdır, Seven gönüllerde nazdır, Kıymetini bilen azdır, Kolayca bilinmez dostluk… Yalanlara karnı toktur, Saysam marifeti çoktur, Dünyada emsali yoktur, Gönülden silinmez dostluk… Servete etmez itibar, Hem naziktir, hem de kibar, Sanırsın sarı kehribar, Hafife Alınmaz dostluk… Muradım; dostuna dost ol, Dostun ayağına post ol, Dostun selamıyla mest ol, Ömrünce bölünmez dostluk… 08/02/2005 Bodrum Murat Nail Güney Murat Nail Güney |
![]() |
![]() |
|