Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alıntı, çılgın, kitabından, türkler

Şu Çılgın Türkler Kitabından Alıntı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Savaşın en kanlı günlerinden biriydiAsker en iyi arkadaşının az ileride,kanlar içinde yere düştüğünü
gördüİnsanın başını bir saniye siperden çıkaramıyacağı gibi bir ateş altındaydılarAsker teğmenine
koştu hemen:
-Komutanım,bir koşu arkadaşımıalıp geleyim mi?
"Delirdin mi?"der gibi baktı teğmen
-Gitmeğe değmez oğlum,arkadaşın delik deşik

olmuşBüyük olasılıkla ölmüştür bileKendi hayatını da tehlikeye atma sakın!Ama asker okadar ısrar
etti ki,teğmen izin vermek zorunda kaldı
-Peki,dene bakalım!Asker yoğun ateş altında frladı siperden ve mucize eseri,arkadaşının yanına
kadar gitti,yaralı arkadaşını sırtladığı gibi taşıdıBirlikte siperin içine yuvarlandılarTeğmen koşup yaralıya
bir göz attı ve nefes nefese bir kenara yıkılmış askere döndü:
-Sana hayatını tehlikeye atmaya değmez,dememişmiydim?Bu zaten ölmüş
-Değdi komutanım,değdi!dedi asker
-Nasıl değdi,arkadaşın zaten ölmüş,görmüyormusun?
-Gene de değdi komutanım,çünkü yanına vardığımda henüz yaşıyorduVe onun son sözlerini
duymak,dünyalara bedeldi benim içinVe hıçkırarak ,arkadaşının son sözlerini tekrarladı:
"geleceğini biliyordum"
GELECEĞİNİ BİLİYORDUM!
Kalbimizde arkadaşlık denilen bir mucize var
Nasıl olduğunu,nasıl başladığını bilemezsinAma bunun özel bir armağan olduğunu,
Allah'ın bir lütfu olduğunu bilirsiniz
Gerçekten de arkadaşlar nadide mücevherlerdir
Yüzünüzü güldürüp,başarmanız için cesaret verirlerSizi dinlerler ve kalplerini açmaya
hazırdırlarBugün arkadaşlarınıza,onlarla nekadar ilgilendiğinizi gösterin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak…

Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak

Dünyada birçok insan vardır Kimi mutlu, kimi mutsuz, kimi ağlayıp, kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var ki,o da su an bu mesajımı okuyor

Dost dediğin deniz kenarındaki taşlara benzer, önce birer birer toplarsın, sonra yavaş yavaş atmaya baslarsın Fakat bazılarını atmaya kıyamazsın, sen atmaya kıyamadıklarımdansın

Güneşe bağlandı korkuyla önce insan Sonra ateşe, suya… Ay battı su kurudu gün bitti Sevgi kardeşlik dostluktu sonsuz olan Can Dostuma

Dostluklara mesken bu yürek Aşklara değil sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine, selamın’a merhabasına muhtaç bu yürek merhaba ey dost bu gece de yürektesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com