![]() |
Şu Çılgın Türkler Kitabından Alıntı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şu Çılgın Türkler Kitabından AlıntıSavaşın en kanlı günlerinden biriydi ![]() gördü ![]() ![]() koştu hemen: -Komutanım,bir koşu arkadaşımıalıp geleyim mi? "Delirdin mi?"der gibi baktı teğmen ![]() ![]() ![]() -Gitmeğe değmez oğlum,arkadaşın delik deşik olmuş ![]() ![]() etti ki,teğmen izin vermek zorunda kaldı ![]() -Peki,dene bakalım!Asker yoğun ateş altında frladı siperden ve mucize eseri,arkadaşının yanına kadar gitti,yaralı arkadaşını sırtladığı gibi taşıdı ![]() ![]() bir göz attı ve nefes nefese bir kenara yıkılmış askere döndü: -Sana hayatını tehlikeye atmaya değmez,dememişmiydim?Bu zaten ölmüş ![]() ![]() ![]() -Değdi komutanım,değdi!dedi asker -Nasıl değdi,arkadaşın zaten ölmüş,görmüyormusun? -Gene de değdi komutanım,çünkü yanına vardığımda henüz yaşıyordu ![]() ![]() ![]() duymak,dünyalara bedeldi benim için ![]() ![]() ![]() "geleceğini biliyordum" GELECEĞİNİ BİLİYORDUM! Kalbimizde arkadaşlık denilen bir mucize var ![]() Nasıl olduğunu,nasıl başladığını bilemezsin ![]() Allah'ın bir lütfu olduğunu bilirsiniz ![]() Gerçekten de arkadaşlar nadide mücevherlerdir ![]() Yüzünüzü güldürüp,başarmanız için cesaret verirler ![]() hazırdırlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şu Çılgın Türkler Kitabından Alıntı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şu Çılgın Türkler Kitabından AlıntıHer dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak… Bir sürü dostunun içinde elbet düşmanların olacak ama unutma ki, Onca düşmanın içinde belki seni dostun vuracak ![]() Dünyada birçok insan vardır ![]() ![]() Dost dediğin deniz kenarındaki taşlara benzer, önce birer birer toplarsın, sonra yavaş yavaş atmaya baslarsın ![]() ![]() Güneşe bağlandı korkuyla önce insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostluklara mesken bu yürek Aşklara değil sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine, selamın’a merhabasına muhtaç bu yürek merhaba ey dost bu gece de yürektesin ![]() |
![]() |
![]() |
|