Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostuz

Biz Dostuz..

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biz Dostuz..

Biz Dostuz

Biz dostuz değil mi
iyi günde kötü günde hep yanımda olacaksın
Sakın unutma ! sana ben,bana sen bakacağım
Anlaşacağız senle ben senin karnını doyuracağım
Sen kötülüklerden koruyacaksın beni
Arkadaşlarıma hava atacağım senle
Her dediğimi yapar, benim için canını verir diyeceğim
En üzgün anlarımda senle başbaşa yaslanıp birlikte ağlayacağız
Duyacaksın beni duyacağım seni sözcüklere yer yok aramızda
Duygularımız yol gösterecek bize biz senle kocaman olacağız

[alıntı]

Alıntı Yaparak Cevapla

Biz Dostuz..

Eski 10-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Biz Dostuz..

Dost asıl dostu hatırlamalı, kalpten kalbe yolalmalı, yürekte kı yangını duymalı, samımıyetle davranmalı Bazen acıları göze almalı, ama dostu yanlız bırakmamalı

Sevgıdır her kapıyı acan Bızı, bazen bır kus, bır cıcek yapan Dost, kolayca bulunmaz ınsan cabuk bılınmez Gecıcıdır para, post Herseyden önemlıdır dost Dostum olmak ıstermısın???

Gül kurusu aksamlarda, dost hasretlıklerı yasadık, belkı yerı geldı ayrılıklara agladık, ama kalbımıze koydugumuz doslarımızı asla unutmadık ınadına yasadık!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com