![]() |
Arkadaş Edinmenin Tek Yolu, Arkadaş Olmaktır. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaş Edinmenin Tek Yolu, Arkadaş Olmaktır.Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır ![]() Üç çeşit dost vardır: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Baki En büyük iyilik, arkadaşına ikramda bulunmaktır ![]() Abdullah Bin Abbas Arkadaşınızın evinize sık sık gidin, çünkü kullanılmayan yolu çalılar bürür ![]() Ralph Waldo Emerson İyi arkadaş, yanında yükses sesle konuşup düşünebileceğin insandır ![]() Ralph Waldo Emerson Gerçek arkadaşlık iki bedende bir ruhtur ![]() Aristoteles Arkadaşlık her zaman gölge veren bir ağaçtır ![]() Samuel Taylor Coleridge İnsanın kendisinin değil iyi günlerinin dostları vardır ![]() Napoleon Bonaparte Arkadaşlık kuvvetli bir bağdır ![]() ![]() Mark Twain Acıların bölüşülmesi değil, sevinçlerin bölüşülmesidir dostluğu yaratan ![]() Nietzsche Arkadaşlık aşktan daha zordur ![]() ![]() Harry Truman İyi dostu olanın aynaya gereksinimi yoktur ![]() Mevlana Hiçbir arkadaş arkadaşlığını ispat edene kadar gerçek arkadaş değildir ![]() Baumont Fletcher Hakiki arkadaşlık, sıhhatten farksızdır, kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır ![]() Golti Elinde hava, ışık ve dost sevgisi kaldıysa üzüntü çekme ![]() Goethe Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz eleştirin, basit bir kimseyi dost edinmek isterseniz övün ![]() Nelson Kardeş, dost olmayabilir ama dost, her zaman kardeştir ![]() Benjamin Franklin Dostluk, toprak bir maşrapa gibidir, önemsiz bir nedenden birdenbire kırılır ve bir daha kullanılmaz ![]() Cicero Dostluk, mantar yemeği gibidir ![]() ![]() Çin Atasözü Dostlarımla beraber olduğum zaman yalnız değilim ![]() ![]() Pisagor Tanrım, beni dostlarıma karşı koru, kendimi düşmanlarıma karşı korurum ![]() Voltaire Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara ![]() Chilon Hiç ellerin taşi bana değmez, ille dostun gülü yaralar beni ![]() Pir Sultan Abdal Adi, rengi, turu, ne olursa olsun, her gercek dost, kisinin obur yarisidir ![]() Özdemir Asaf Yurdun yuvasından ayrılanlar garip değil aslında, garip sadık dosttan mahrum kalandır ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
|