![]() |
Arkadaşlıkla Alakalı Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arkadaşlıkla Alakalı SözlerArkadaşlıkla alakalı sözler Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez ![]() arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, sizin anne ve babanızın adlarını bilmez ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, verdiğiniz partiye bir sise şampanya getirir ![]() için erken gelir ve geç saatlere dek size evinizi temizlemeniz için yardim eder ![]() Sıradan bir arkadaş, o yatağında uyurken ona telefon etmenizden nefret eder ![]() aradığınızı sorar ve bir sorun olmadığını öğrenmek istediğini söyler ![]() Sıradan bir arkadaş, sorunlarınızı araştırmak için sizinle konuşur ![]() ![]() Sıradan bir arkadaş, sizin duygusal yaşamınızı merak eder ![]() Gerçek arkadaş ise, sizin o konudaki acılarınızı paylaşır ![]() Sıradan bir arkadaş, evinize geldiğinde bir konuk gibi davranır ![]() Gerçek arkadaş ise, buzdolabınızı açar, kendine yiyecek bir şeyler hazırlayıp, kendi evindeymişçesine rahat davranır ![]() Sıradan bir arkadaş, onunla tartıştığınızda arkadaşlığınızın sona erdiğini düşünür ![]() dostluk ilişkisini bozmayacağını bilen kişidir Kargalarla yarenlik eden güvercinlerin tüyleri beyaz kalır; ama kalbi kararır ![]() Uçan kuş bile eşini bilir ve sürüsünü bulur ![]() ![]() ![]() Arkadaş edinirken yavaş ol ![]() ![]() Hakiki arkadaşlık sıhatten farksızdır; kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır ![]() En iyi arkadaş, kendisinden başkasına, arkadaşlarını muhtaç etmeyendir ![]() Ben arkadaş gözü göremezsem bu gözlerim nemdir benim |
![]() |
![]() |
|