Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklara, hediyesi, telekomdan, türk, yarı, yıl

Türk Telekom'dan Çocuklara Yarı Yıl Hediyesi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türk Telekom'dan Çocuklara Yarı Yıl Hediyesi

Türk Telekom'dan çocuklara yarı yıl hediyesi

Türk Telekom, büyük ilgi gören hizmetlerinden Masal Servisi'ni yıl sonuna kadar ücretsiz sunacak

Çocuklar,Türk TelekomMasal Servisi'nde bulunan 100'ü aşkın masalı, karne hediyesi olarak yıl sonuna kadar ücretsiz olarak dinleyebilecekler

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerinin hayatına değer katmayı hedefleyen hizmet ve kampanyalarını sürdürüyor Yarıyıl tatiline giren çocukları unutmayan Türk Telekom, onlara en güzel karne hediyesini Masal Servisi'ni yıl sonuna kadar ücretsiz sunuyor

Çocuklar yıl sonuna kadar Türk Telekom Masal Servisi'nin 100'ü aşkın masalı barındıran arşivinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler İyi vakit geçirmek ve hayal dünyalarını zenginleştirmek isteyen çocukların masal dinlemek için tek yapmaları gereken 444 11 66 numaralı telefonu aramak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com