|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alan, bölümler, girilebilecek, ile, puanıyla, ygs, yıllık |
![]() |
Ygs 1 İle Girilebilecek 2 Yıllık Bölümler, Ygs 1 Puanıyla Alan 2 Yıllık Bölümler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ygs 1 İle Girilebilecek 2 Yıllık Bölümler, Ygs 1 Puanıyla Alan 2 Yıllık BölümlerYGS 1 İLE GİRİLEBİLECEK 2 YILLIK BÖLÜMLER, YGS 1 PUANIYLA ALAN 2 YILLIK BÖLÜMLER Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 2 YGS-1 Beton Teknolojisi 2 YGS-1 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon 2 YGS-1 Bilgisayar Operatörlüğü 2 YGS-1 Bilgisayar Teknolojisi 2 YGS-1 Bilgisayar Programcılığı 2 YGS-1 Biyomedikal Cihaz Teknolojisi 2 YGS-1 Coğrafi Bilgi Sistemleri 2 YGS-1 Deniz Ulaştırma ve İşletme 2 YGS-1 Döküm 2 YGS-1 Elektrik 2 YGS-1 Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı 2 YGS-1 Elektrikli Cihaz Teknolojisi 2 YGS-1 Elektromekanik Taşıyıcılar 2 YGS-1 Elektronik Haberleşme Teknolojisi 2 YGS-1 Elektronik Teknolojisi 2 YGS-1 Elektronörofizyoloji 2 YGS-1 Endüstri Ürünleri Tasarımı 2 YGS-1 Endüstriyel Kalıpçılık 2 YGS-1 Enerji Tesisleri İşletmeciliği 2 YGS-1 Gemi İnşaatı 2 YGS-1 Gemi Makineleri İşletme 2 YGS-1 Giyim Üretim Teknolojisi 2 YGS-1 Harita ve Kadastro 2 YGS-1 İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi 2 YGS-1 İnşaat Teknolojisi 2 YGS-1 İnternet ve Ağ Teknolojileri 2 YGS-1 İş Makineleri Operatörlüğü 2 YGS-1 İş ve Uğraşı Terapisi 2 YGS-1 Kaynak Teknolojisi 2 YGS-1 Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi 2 YGS-1 Makine 2 YGS-1 Makine, Resim ve Konstrüksiyon 2 YGS-1 Mekatronik 2 YGS-1 Metalurji 2 YGS-1 Mobilya ve Dekorasyon 2 YGS-1 Odyometri 2 YGS-1 Optisyenlik 2 YGS-1 Otomotiv Teknolojisi 2 YGS-1 Radyo ve Televizyon Teknolojisi 2 YGS-1 Radyoterapi 2 YGS-1 Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi 2 YGS-1 Raylı Sistemler Makine Teknolojisi 2 YGS-1 Raylı Sistemler Makinistlik 2 YGS-1 Raylı Sistemler Yol Teknolojisi 2 YGS-1 Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi 2 YGS-1 Sondaj Teknolojisi 2 YGS-1 Tahribatsız Muayene 2 YGS-1 Tarım Makineleri 2 YGS-1 Tekstil Teknolojisi 2 YGS-1 Tıbbi Görüntüleme Teknikleri 2 YGS-1 Turizm Rehberliği 2 DIL-1 Uçak Teknolojisi 2 YGS-1 Üretimde Kalite Kontrol 2 YGS-1 Yapı Denetimi 2 YGS-1 Yapı Ressamlığı 2 YGS-1 Yapı Tesisat Teknolojisi 2 YGS-1 Yapı Yalıtım Teknolojisi 2 YGS-1 |
![]() |
![]() |
|