![]() |
Eğitim Kurumlarında Şiddet Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Kurumlarında Şiddet VarEğitim Kurumlarında Şiddet Var İstanbul Valiliği İnsan Hakları Kurulu'na 8 yılda yapılan başvurularda ilk sırayı, eğitim hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle yapılan başvurular alıyor ![]() ![]() Vatandaşların kamu, özel kuruluşlar ve bireylerle ilgili şikâyetlerini inceleyen kurula, faaliyete geçtiği 2001'den bu yana yapılan başvuruların yüzde 31'i eğitim ve öğretim kurumlarıyla ilgili ![]() ![]() ![]() OKULDA DAYAK EN BÜYÜK SORUN Okullarla ilgili en sık şikayet konusu ise şiddet, kötü muamele ve dayak olaylarına ilişkin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YANLIŞ TEDAVİ ŞİKÂYET EDİLİYOR Kurula sağlık alanındaki başvurular yine kötü muamele ve yanlış tedavi üzerine odaklanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eğitim Kurumlarında Şiddet Var |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eğitim Kurumlarında Şiddet VarOkulda Dayak İddiası Kayseri'de Bir İlköğretim Okulunda Öğrenim Gören 6 ![]() ![]() Aracınızdaki çizikler için avuç dolusu para harcamayın! Tıklayın! Kayseri'de bir ilköğretim okulunda öğrenim gören 6 ![]() ![]() Edinilen bilgiye göre, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Hayriye Dabanoğlu İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konuştuğu gerekçesiyle kızdığını ve daha sonra kulağını çekerek kendisini yaraladığını söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baba Rüstem T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan anne Aysel T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ![]() |
![]() |
![]() |
|