Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklanıyor, ağustosda, lys, sonuçları

Lys Sonuçları 19 Ağustos'da Açıklanıyor

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lys Sonuçları 19 Ağustos'da Açıklanıyor

LYS Sonuçları 19 Ağustos'da Açıklanıyor

LYS sonuçları ne zaman açıklanacak 2011

LYS sonuçları cuma günü açıklanacak

LYS Sonuçları Hangi Tarihte Açıklanacak 2011

Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) göre, üniversiteye yerleştirme sonuçları 19 Ağustos 2011 Cuma günü açıklanacak

Lisans Yerleştirme Sınavları'na (LYS) göre, üniversiteye yerleştirme sonuçları yarın açıklanacak

Adaylar yerleştirme sonuçlarına saat 1500 itibariyle ÖSYM'nin http://sonucosymgovtr''/ internet adresinden ulaşabilecek

Sonuçlar, adayların TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenilebilecek

Ayrıca, yerleştirme sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek

LYS yerleştirme sonuçlarına göre, üniversitelere toplam 759 bin 638 aday yerleştirilecek Devlet üniversitelerinin ön lisans programlarına 276 bin 167, lisans programlarına 363 bin 952; vakıf üniversitelerinin ön lisans programlarına 25 bin 932, lisans programlarına 51 bin 66; KKTC üniversitelerinin ön lisans programlarına 1699, lisans programlarına 14 bin 696; yurt dışındaki üniversitelerin ön lisans programlarına 150, lisans programlarına 2 bin 54 öğrenci kayıt yaptırabilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com