Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamı, momentum

Momentum Nedir, Ne Demek, Anlamı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Momentum Nedir, Ne Demek, Anlamı

Momentum nedir, ne demek, anlamı

Momentum Ne Demektir, nedir, anlamı

Bir cismin hareket miktarı, kütlenin sürat ile çarpımı

Momentum kısaca belli bir süre içindeki fiyat farklarıyla düşüş ya da yükselişteki hızı ölçer Aşırı alım-satım osilatörü oluşturmak için bu teknik kullanılır Ölçülen dönemin ilk fiyatından son günün kapanış fiyatı çıkarılır ve ortaya çıkan pozitif veya negatif değer bir sıfır çizgisinin altına veya üstüne çizilir Oran yöntemiyle son fiyat ilk fiyata bölünür Bu durumda fiyatlar bir orta çizgi görevi yapan 100’ün altında ve üstünde dalgalanır Orta çizginin yukarı kesilmesi al, aşağı kesilmesi sat sinyali verir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com