![]() |
9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarHerkeze merhaba 9 sınıfta okuyorum dershaneye gitmeyeceğim türkçe edebiyat matematik geometri fizik biyoloji kimya tarih coğrafya derslerinden hangi kaynak alacağımı karar veremiyorum siz ne önerirsiniz ? Not : konu anlatım ve soru bankası alacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplaryeni başlayanlar için en iyi mef yayımlarıdır ileriki zamanlarda filan yayımlarına geçebilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplartavsiyeniz için sağolun ama hiç mef yayınlarını duymadım ? ün kazanmış bir yayın olarak ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarKesinlikle ilk başlayanlar için bire bir mefdershaneleri yayımlarıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarÜzgünüm ama bulunduğum yerde mef yayınlarını alacak bi yerim yok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak KitaplarPeki tamam ne gibi yayımlar mevcut |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplarbirey esen pi analitik esen zambak uğur sınav zirve bunlar var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplarpi analitik ve birey yayımlarını önerebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 9. Sınıf Öneri Kaynak Kitaplarkeşke bulabilsem ![]() teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için birey yayınları almaya karar verdim bir kaç hocamda bireyi önermişti |
![]() |
![]() |
|