Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cdi, eğitim, interaktif, kpdts

K.P.D.T.S. İnteraktif Eğitim Cd'si

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

K.P.D.T.S. İnteraktif Eğitim Cd'si

Yes Eğitim Hizmetleri tarafından hazırlanmış olan KPDS Eğitim seti, Genç Akademi takipçilerine sunulmuştur KPDS Eğitim Seti, daha çok uygulama ve değerlendirmeye yönelik çalışmalarınızı yapabilmeniz için hazırlanmıştır Uzmanlar tarafından hazırlanmış olup her seviyeden sınavlara hazırlanan adaylara yardımcı olacağına inanıyoruz

İndireceğiniz dosya Nero ile yapılmış ISO CD’ sidir Seti kullanabilmeniz için CD ye yazdırmanız ya da sanal Cd oluşturmanız gerekmektedir Bilgisayarınızda Nero vb cd-dvd yazılımı yüklüyse tek tıklama ile Cd ye yazdırabilirsiniz Cd yi bilgisayara taktığınız anda program çalışır ve çalışmalarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz
Programın orjinali 100 mb olup winrar ın yüksek sıkıştırme teknolojisi ile 31 MB a düşürülmüştür Rar’dan çıkardığınızda eski boyutuna dönecektir

Download:

Programdan Resimler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com