Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklarda, farklılıklar, kültürel

Çocuklarda Kültürel Farklılıklar

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çocuklarda Kültürel Farklılıklar

Çocuklarda kültürel farklılıklar

Kültürün çocuklara yansıması

Her ülkenin kendine özgü yaşam biçimi, dili, dini, giyim tarzı vardır Bu öğeler kültürü oluşturur

Her ülkenin kendine özgü yöresel kıyafetleri vardır

Yöresel kıyafetleri kimileri bayram kutlamalarında, özel günlerde, ibadet zamanlarında kimileri de günlük hayatta giyerler

Ülkelerin damak tatları da birbirinden farklıdır Örneğin; Çinliler için yılan, çekirge gibi hayvanları yemek doğaldır italyanlar makarnayı çok tüketirler Makarna için farklı wwwfrmsinsinet soslar üretmişlerdir

Ülkelerde kültür farklılıkları olsa da evrensel bazı davranışlar vardır Bunlardan biri okula gitmek, eğitim görmektir Tüm ülkelerde çocuklar eğitim görürler Çocukların günlük yaşamlarında birçok ortak yön vardır

Spor yapmak, oyun oynamak, resim yapmak, müzik dinlemek gibi etkinlikleri dünya üzerindeki bütün çocuklar yapmaktadırlar Tüm çocuklar okulda matematik, dil, beden wwwfrmsinsinet eğitimi branşlarında eğitim görürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com