![]() |
2007 Oks Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban Puanlarıarkadaşlar 2007 oks taban puanlarını sizlere sunuyoruz buna göre ne gibi değişmeler olabilir kendiniz tahmin edin taban puanlarını açabilmek için adobe reader yüklemeniz gerekmektedir Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Fen ve Sosyal Bilimler Liseleri Kontenjan Listesi (Tablo-1) (Pdf) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Anadolu Liseleri Kontenjan Listesi (Tablo-2) (Pdf) Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-3) (Pdf) Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-4) (Pdf) Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-5) (Pdf) Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-6) (pdf) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-7) (Pdf) Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kontenjan Listesi (Tablo-8) (Pdf) Ek mesaj Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-9) Linkler Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Fen ve Sosyal Bilimler Liseleri Kontenjan Listesi (Tablo-1) (Pdf) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Anadolu Liseleri Kontenjan Listesi (Tablo-2) (Pdf) Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-3) (Pdf) Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-4) (Pdf) Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-5) (Pdf) Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-6) (pdf) Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-7) (Pdf) Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kontenjan Listesi (Tablo-8) (Pdf) Ek mesaj Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Kontenjan Listesi (Tablo-9) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban PuanlarıTaban ve tavan puanlarını nerden bulabilirim ?_yardım edin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban PuanlarıTsk ve thank and mank yani çok çok çok sağol yau işimi gördü şu mesajın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban Puanlarıya bunların hiç biri çıkmıyo haksızlık bu ama yaa yardım edin ya :( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban Puanlarıgönül_1995 Nickli Üyeden Alıntı ya bunların hiç biri çıkmıyo haksızlık bu ama yaa yardım edin ya :( Aslında taban puanlar böyle Ama OKSde yapılan snuçlara göre oynama yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm türkiyede'ki herkesin puanının ortalamsı çıkıyor ![]() ![]() Aslında haksızlık değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor soru çıkarsa öğrencilerin puan durumuna göre belirlenir ![]() ![]() Hepinize geçmiş olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban Puanlarıalime Nickli Üyeden Alıntı Taban ve tavan puanlarını nerden bulabilirim ?_yardım edin Konudaki linklere tıklayarak ![]() ![]() Not : Adobe Reader yüklü olması gerekmektedir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban PuanlarıAdobe Reader Sürümleri http://www ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Puanınızı Öğrenmek için http://oks2008 ![]() ![]() ![]() Başka Bir kavrama gelirsek 2008 Oks Taban Puanları diye bir şey yoktur ![]() ![]() Aşağıda yazılanları okuyabilirsiniz ![]() ![]() Şu an için 2008 OKS Taban Puanları Yoktur ![]() selam arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() 1)oks taban ve tavan puanları kimsenin elinde olan birşey değildir ![]() Çünkü : Anadolu liseleri Ve Fen liselerine yerleştirmeler şu şekilde oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Örneğin Türkiye' de İlk 96 öğrenci " A Fen lisesi"ni yazdı ve girdi ![]() ![]() O zaman A Fen Lisesinin Taban puanı 96 ![]() ![]() Yani önemli olan aldığınız puan değil , sizden üst puan alan kişi sayısıdır ![]() ![]() ![]() ![]() eğer İzmir fen lisesine en son Türkiye 135 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban Puanlarıramazan kara ölmüş duydun mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2007 Oks Taban Puanları2008 oks taban puanları 2008 oks taban ve taavn puanları milli eğitim tarafından açıklandı ![]() ![]() ![]() ![]() Tablo 1 : Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Fen ve Sosyal Bilimler Liseleri Tablo 2 :Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Anadolu Liseleri Tablo 3 : Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Tablo 4 : Kız Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü Tablo 5: Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü Tablo 6: Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğü Tablo 7 : Din Öğretimim Genel Müdürlüğü Tablo 8 : Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tablo 9 : Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü |
![]() |
![]() |
|