|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekleyeceğim, olmasada, sevip, umudum |
![]() |
Hiç Bir Umudum Olmasada Seni Sevip Bekleyeceğim. |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Hiç Bir Umudum Olmasada Seni Sevip Bekleyeceğim.![]() Bugüne Yine Senin AdınLA BaşLadım ![]() ![]() Hergünüm seninLe doLup TaşıYor ![]() ![]() MutLu oLmam için Adını anmam yeTerLi ![]() ![]() Bendeki mutLuluk anLatıLamaz ![]() ![]() ![]() ![]() İçinDe sen geçen herŞey güZeL ![]() ![]() ![]() Sen benim en KIyMeTLimSin ! ![]() ![]() ÖyLe tariFsiz seviYorum ki seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybetmekten korkTuğum Tek Şey senSin ![]() ![]() Sende Eksiklikler Son buLUyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen benim GüLen yanım ![]() ![]() ![]() Sen benim dünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşadığım onca YanLış sevdadan Sonra sevgimi Tek Hakeden Sensin ![]() ![]() SEn ßana ![]() ![]() ![]() Heran dua ediYorDum Seni kaYbetmemek için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ayrıldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben Biliyorum ki hayatım boyunca karşıma bir sen daha çıkmayacak ![]() ![]() Ne oLUr Benden SonRa kimse için hayaL kuRma mutLu oLmak adına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi hiçbir umudum yok ![]() ![]() Her Zaman seni seviYor ve bekLiYoR oLacağım
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|