Meslek Lisesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meslek Lisesi![]() merhaba arkadaşlar ben meslek lisesi inşaat bölümü mimari çizim dalı öğrencisiyim yani eski adıyla yapı ressamlık ve össde hangı konulardan sınava giriceğimi ve eşit agırlıkmı sayısalmı sözelmi olucak gurubum merak edıyorum her kafadan ayrı söz cıkıyo kafam karısmıs durumda üniversite için hangi bölümleri secebilirim bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıorum sımdıden tesekkurler |
|
Meslek Lisesi |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meslek LisesiBildiğim kadarıyla sayısaldan giriyo olmanız lazım Endüstri meslek, Teknik, Anadolu Teknik ve Çok Programlı Liselerinin Yapı Ressamlığı bölümünden mezun olanlar istedikleri takdirde, Harita kadastro, İnşaat, Jeoteknik teknikerliği, Karayolu ulaşımı ve trafik, Maden, Mermer teknolojisi, Mermercilik,Raylı sistemler teknolojisi, Restorasyon ve Konservasyon Sulama teknolojisi, Tarımsal sulama yönetimi ön lisans proğramlarına istenilen şartları taşımaları durumunda sınavsız olarak yerleştirileceklerdir Ayrıca Öğrenci Seçme Sınavına (ÖSS) girip Yapı ressamlığı öğretmenliği lisans eğitimini tercih etmeleri durumunda ek puandan faydalanabilmektedirler katsayı yüzünden kendi bölümünüzden baskasına girmek cok zor oluyor bununla ilgili bi karar çıkması bekleniyor ![]() şimdilik başka bölüme girmeniz cok zor |
|
Meslek Lisesi |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meslek Lisesiçok teşekkür ederimm cevap verdiğiniz için |
|
|
|