![]() |
Bilkent İlköğretimde Eğitime Başlandı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilkent İlköğretimde Eğitime BaşlandıBilkent İlköğretimde Eğitime Başlandı Ankara'da domuz gribi vakasının görüldüğü okulda eğitim öğretim yeniden başladı ![]() ![]() ![]() Domuz gribi nedeniyle bir hafta tatil edilen 597 öğrencili Bilkent University Preparatory School (BUPS) İlköğretim Okulu'nda eğitime yeniden başlandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilerin gelişini kapı önünde bekleyen Okulun Genel Müdürü James Swetz, şu ana kadar 26 öğrencide H1N1 virüsünün tespit edildiğini, öğrencilerin hepsinin iyileştiğini söyledi ![]() Başka tür grip ve soğuk algınlığı geçiren pek çok öğrencinin olduğunu belirten Swetz, hasta çocukların evde tutulması gerektiğini, ailelerin doktorlarıyla beraber buna karar vereceklerini dile getirdi ![]() Bir basın mensubunun ''Okul olarak herhangi bir önlem aldınız mı?'' sorusu üzerine Swetz şunları söyledi: ''Kapalı olduğumuz hafta boyunca bu konuda eğitim için çalıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun genel müdürü James Swetz, ''Velilere basına herhangi bir açıklama yapmamaları yönünde uyarıda bulunuldu mu?'' sorusuna, "Velilere sürekli olarak tek kaynaktan güncel bilgi ulaştırmaya çalıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUPS İlköğretim Okulu'nda, öğrencilerde domuz gribi virüsü tespit edilmesi nedeniyle bir hafta eğitime ara verilmişti ![]() |
![]() |
![]() |
|