Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burs, karamanda, vakıflar, veren

Karamanda Burs Veren Vakıflar

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karamanda Burs Veren Vakıflar

Karaman ayrancı ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 03384112264

karaman basyayla ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 03383516168

karaman bifa eğitim ve sosyal hizmet vakfı bursu : Ismetpasa caddesi gümüsler çarsısı 2kat

karaman ermenek ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 03887162438

karaman ermenek ilim ve kültür vakfı bursu : Kalkan ishanı kat:3 716 13 09

karaman geylani vakfı bursu : Senkapı cd Kervansaray ishanı kat:1/26 2146471

karaman ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 411 22 64

karaman kültür ve eğitim (karkev) belediye ishanı kat 5 03382148011

karaman

karamanoglu mehmetbey üniversitesi yaptırma ve yasatma

vakfı bursu : Belediye ishanı kat:2 no:226

karaman

kazımkarabekir ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma

vakfı bursu : Kazımkarabekir kaymakamlıgı

karaman sarıveliler ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Sarıveliler kaymakamlıgı 0 338 441 21 11

karaman yunus emre kültür vakfı bursu :

Ahi osman mahallesi baloglu sokak baloglu camii

arkası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com