Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boluda, burs, vakıflar, veren

Boluda Burs Veren Vakıflar

Eski 10-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boluda Burs Veren Vakıflar

Bolu aksemsettin hazretleri vakfı bursu : Belediye pasajı kat 3
bolu anadolu teknik eğitim vakfı bursu : Tabaklar mahallesi hürriyet caddesi 7/23 374 215 10 76
bolu eğitim ve hayır hizmetleri vakfı bursu : Izzet baysal caddesi sahinoglu ishanı no 91/2-b
bolu hayır isleri yapma vakfı bursu :
Izzet baysal caddesi gölyüzü mahallesi semercibası
sk No:23 0374-2154758
bolu
bolu ili esnaf ve sanatkarlar sosyal ve ekonomi dayanışma
vakfı bursu : (bessed) karamanlı mahallesi yesil sokak no:1
bolu ili sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 212 05 50
bolu kalkınma vakfı bursu : Tabaklar mahallesi cumhuriyet caddesi no:52
bolu cevaplar ilim ve kültür vakfı bursu : Seviller mahallesi adsız sokak no:6 gerede 0374 311 42 51
bolu dörtdivan ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı
bolu gerede ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet binası 03743116008
bolu gerede ilim ve hayır vakfı bursu : Yeni camii sokak no:4
bolu göynük ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı
bolu ilmi arastırmalar hayrettin-i tokadi hazretleri vakfı bursu : Muş a muş tafa okur- bahçelievler mahallesi alemdar sokak no:5
bolu kıbrıscık ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı 03744412006
bolu mengen ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı
bolu merhum hacı habibullah geredevi vakfı bursu : Demirciler mahallesi zengin sokak no:14
bolu mudurnu ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Mudurnu kaymakamlıgı
bolu mudurnu seyh-ül imran ve kültür tanıtma vakfı bursu : Eski belediye binası 0 374 421 25 95
bolu saglık bakanlıgı mensupları vakfı bursu : Izzet baysal devlet hastanesi bolu
bolu seben hayır isleri yapma ve yasatma vakfı bursu : Seben müftülügü seben/bolu 0374-4113034
bolu seben ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Hükümet konağı
bolu sule eğitim ve kültür vakfı bursu : Karaçayır mahallesi özlem sitesi a-2 blok
bolu yeniçaga ilçesi sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı bursu : Yeniçaga kaymakamlıgı
bolu yeniçaga ilme ve kur’an-a hizmet vakfı bursu :
Asilbey mahallesi erkek kur’an kursu
yeniçaga 0374 341 27 10
bolu yeniçaga kültür kalkınma ve dayanışma vakfı bursu : Belediye sarayı 1kat

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com