Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilim, canlılar, hareket

Canlılar Ve Bilim Hareket

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Canlılar Ve Bilim Hareket

canlılar ve bilim hareket

Canlıların Nasıl Hareket Ettiklerine Örnekler

Canlılar aleminin bütün üyeleri hareket halindedir İnsanoğlunun duygu dengesi de hareketle yakından ilgilidir Hareketsizlik insanı yalnızlığa ve ümitsizliğe sevkeder; buna karşılık hareket hayat demektir ve insana ümit verir Canlı yaratıklardan kısmen de hareket ettikleri için hoşlanırız Ölümün sessizliği ve hareketsizliği bize gayritabiî görünür ve rahatsızlık verir

Hareket yalnız insanlar âlemine özgü değüdir Modern bilim bize bütün maddelerde hareket olduğunu ispat etmiştir Deniz ile hava bir fırtına sırasında ihtişamlarının en üstüne erişirler Şimşeğin çakması arkadan da göğün gürlemesi bize her şeyin hareket halinde olduğunu hatırlatır Tabiatta hiçbir tam hareketsizlik örneği bulamayız Kayalar bile zamanla eskiyip toz halinde dağılırlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com