![]() |
Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?Olgu ve görüş cümleleri nedir, örnek verir msiniz? * Anıtkabir, Ankara'dadır ![]() (OLGU) * Kenan Doğulu'nun sesi, Tarkan'ın sesinden daha güzeldir ![]() (GÖRÜŞ) * İstanbul, Türkiye'nin en güzel şehridir ![]() (GÖRÜŞ) * Ordumuz, dünyanın en güçlü ordusudur ![]() * Galatasaray 2007-2008 1 ![]() ![]() (OLGU) OLGU İLE CÜMLELER Türkiye'nin başkenti Ankara'dır ![]() Dolmabahçe Sarayı İstanbul'dadır ![]() İlk cumhur başkanımız Mustafa Kemal Atatürk'tür ![]() Güneş doğudan doğar ![]() Su insan için yaşam kaynağıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?lütfen bana12 tane görüş sölermisiniz şimdi sölerseniz memnun olururum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?portakal elmadan daha güzeldir en kolay ders fen dersidir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?bana 10 tane olgü cümlesi ve görüş cümlesi lazım acil hemen şimdi lütfen biraz acele edermisiniz lütfern lütfen nolur nolur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?ya lütfen bana 10 tane olgu 10 tane görüş cümlesi söyler misinin yarın sunum var haberlere çıkıcam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?görüş cümlesi lazım bilen göndersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?of acil ver yaw bazı siteler az verio bri sen verme |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Olgu Ve Görüş Cümleleri Nedir, Örnek Verir Msiniz?valla sölicektim unuttum |
![]() |
![]() |
|