![]() |
Siz Başlattınız |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Siz BaşlattınızAdamın biri gazetede gördüğü seçkin bir şirketin
iş ilanına başvurur ve kısa bir süre sonra da görüşmeye çağırılır ![]() Görüşme olumlu geçer ve prensipte anlaşıldıktan sonra çalışma koşullarına gelindiğinde müstakbel patronuyla aralarındaki konuşma şöyle gelişir ![]() Adam: Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var ki, ben 5 bin dolardan aşağı bir ücretle çalışmam Patron: aman efendim dert ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan aşağı maaş vermiyoruz kimseye ![]() ![]() Adam: Harika! ancak bir mevzu daha var ki bana tahsis edeceğiniz araba iyi bir araba olmalı üstelik son model ![]() ![]() ![]() ![]() Patron: hah hah haa hiç merak etmeyin biz zaten bütün çalışanlarımıza jip veriyoruz ![]() ![]() ![]() Adam gittikçe hem sevinmeye hem de endişelenmeye başlar, ama böyle bir fırsatta ele geçmez deyip devam eder konuşmasını sürdürmeye ![]() ![]() Adam: peki yalnız çalıştığım ortam stresli olursa ben verimli olamam ![]() ![]() asistan ile yardımcı istiyorum ![]() ![]() aynı rahatlıkla cevap verir ![]() ![]() Patron: Bu konuyu da düşünmeyin efendim zaten şirketimizin bir reviri bu revirde her bir çalışan için özel hizmet verecek çalışanlarımız var ![]() Adam artık iyice şaşırmıştır ve dayanamayıp sorar: Şaka yapıyorsunuz herhalde?!" Patron cevap verir: Ama önce siz başlattınız! ![]() |
![]() |
![]() |
|