![]() |
2012 De Kaç Öğretmen Atanacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 De Kaç Öğretmen Atanacak2012 De ne kadar öğretmen atanacak 2012 de kaç öğretmen ataması olacak Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2012 yılındaki öğretmen ihtiyacını TRT-1'de yayınlanan "Enine Boyuna" programında açıkladı ![]() ![]() TRT 1de haftalık olarak yayınlanan "Enine Boyuna" programında gazeteciler sordu, Milli Eğitim Bakanı cevapladı ![]() ![]() "19 Mayıs Törenlerini İçselleşitirmemiş" Dinçer'in gündeminde ilk olarak 19 Mayıs kutlamaları ve milli güvenlik dersleri ile ilgili tartışmalar vardı ![]() Bakan Dinçer, bu konuda, "Aslında 19 Mayıs törenlerine öğrenciyi götürüyorsunuz ama onu içselleştirmemiş, benimsememiş ![]() ![]() ![]() "Şekilden Çok İçerik Önemli" Şekilden çok içeriğin önemli olduğunu vurgulayan Dinçer, milli güvenlik konularının farklı derslerde işlenebileceğini söyledi ![]() Dinçer, "Milli güvenlik dersinde amacınız ne?Aidiyet duygusu oluşturmak istiyorsanız, tarih bilinci vermek istiyorsanız, TSK'nın yapısı hakkında bilgi vermek istiyorsanız bunu başka derslerle de verebilirsiniz" dedi ![]() "2012 40 Bin Yeni Öğretmene İhtiyaç Var" Öğretmen atamalarına da değinen Milli Eğitim Bakanı, 2012 yılındaki ihtiyacı açıkladı ![]() Ömer Dinçer, "40 bin civarında bugün öğretmen alırsa Milli Eğitim Bakanlığı bu yılki ihtiyacını karşılamış olacak ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|