Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalaycı, kimdir, muaz

Muaz Kalaycı - Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Muaz Kalaycı - Kimdir

Muaz Kalaycı

Antakya doğumlu olup memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesidirİlkokul eğitimini memleketi Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim okulunda, ortaokul ve lise eğitimini ÇEAŞ Düziçi Anadolu Lisesinde aldı

Preston University (ABD) İşletme Bölümü okuyan Kalaycı, henüz küçük yaşlarda çeşitli radyolarda program sunumu yaparak iletişim dalındaki serüvenine ilk adımını attı

2004 yılında Radyo 80’de radyoculuk deneyimine son veren Muaz Kalaycı, yerel televizyon kanalı ORT TV ile anlaşarak Haber Merkezi departmanında aktif görev aldı

2005 yılında Cihan Haber Ajansı muhabirliğine başladı

Aynı yıl içerisinde Ulusal haber sitesi haberaktuelcom'u kurdu

2006 yılında Karaman Zaman Gazetesi Temsilciliği İl Yönetim Kadrosunda, Halkla İlişkiler koordinatörlüğü yaptı

2006 yılı ortalarında ogretmenlercom Yayın Yönetmenliğini de yürütmeye başladı

2007 yılı başlarında İstanbul Zaman Gazetesi’ne atandı

2007 senesi içerisinde gazetedeki görevinden ayrıldı ve aynı sene içerisinde medyaturkcomtr isimli medya sitesini kurdu

Çalışmalarına Radyo Akdeniz'in yönetimini de ekleyerek radyoculuk çalışmalarına hız getirdi

2000 senesinden bu güne bölgesel ve ulusal medya organlarında bir çok makalesi yayınlandı

Şuan da hâla sahibi olduğu Aktüel Yayın Grubu İnternet sitelerinin Genel Yayın Yönetmenliğini sürdürüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com