Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, hermann, muller

Hermann J. Muller Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hermann J. Muller Hayatı

Hermann J Muller

Hermann Joseph Muller, 21 Aralık 1890 tarihinde New York City'de doğdu Ilk Katolikler, Rheinland göç dalgası sırasında, Amerika daha fazla özgürlük talep 1848 reaksiyon sanki babasının tarafında dedesi, esnaf ve profesyonel bir arka plan ve New York doğumlu Onun babası,, dedesi Kullanıcı sanat metal eserler (ABD'de ilk) devam etti, ama eğim bir iş adamı değildi, ve, o 1900 yılında öldü rağmen, o erken çocuk canlı bir ilgi uyandı vardı evrenin ve doğanın evrim süreci, hem de genel olarak erkeklerin refah gibi Çocuğun annesi Frances Lyons Muller, ayrıca New York'ta doğmuştu Ailesi İngiltere'den gelmişti, ama ana Engizisyon sonrası bir etkisi olarak, İngiltere ve İrlanda'da önceki nesiller yerleşmiş olan, İspanyolca ve Portekizce Yahudiler indi O, çocuk geniş bir sempati, canlıların bir ilgi ve doğa sevgisini teşvik yanı sıra babası

O, ilk ve daha sonra Bronx Morris Lisesi (kamu) kamu okula Harlem gündeme getirildi Orada ve sınıf arkadaşları Lester Tekin ve Edgar Altenburg belki de ilk lise bilim kulübü ne kurdu Ailesinin (annesi, kız kardeşi Ada, ve kendisi) çok sınırlı olmasına karşın, genellikle okul çağındaki iken ülkede yaz geçirmek için şanslıyız Sadece otomatik giriş sınavı notlarının temelinde, 1907 yılında kendisine verilen bir burs (Cooper-Hewitt), beklenmedik bir ödül ile - Columbia - Ama birinci sınıf bir üniversite eğitimi için etkin oldu O (14 saatlik çalışma günü için $ 25 ayda bir, ikincisi, ayrıca yönetim kurulu), banka koşucular ve otel katibi gibi işler, onun üniversite yıllarında, onun yazlar geçirdim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com