Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatı, kimdir, kısaca, mehmet, subaşı

Mehmet Subaşı - Kimdir Kısaca Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Subaşı - Kimdir Kısaca Hayatı

Mehmet Subaşı (1970 - )

1970 senesinde İstanbul'da doğan Mehmet Subaşı, University of Texas at Austin'de Makina ve Endüstri Mühendisliği okumuştur Columbia Business School'dan MBA eğitimi alan Subaşı, Detroit'de Ford Motor Co da çalıştıktan sonra yönetim danışmanlığı alanına geçerek Monitor ve Bain gibi dünyanın önde gelen firmalarında başarılı bir grafik çizmiştir Bu şirketler bünyesinde Boston, Milano ve Londra'da uzun süre dünyanın en büyük şirketlerinin üst düzey kadrolarına yönetim danışmanlığı alanında hizmet vermiştir

Bilgi Üniversitesi'nde öğretim görevi de üstlenmiş olan Mehmet Subaşı, Vodaco Genel müdürlüğü yanında Türkiye'nin en önemli sektörel portallerinden Boyexcom'un da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir Galatasaray, TÜBİSAD ve Propeller Club üyelikleri bulunan Subaşı evli ve iki çocuk (Tara 2001, Osman 2003) babasıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com