10-21-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Andrew Z. Fire Hayatı
Andrew Z Fire
Andrew Zachary Yangın, Santa Clara County California Stanford Üniversitesi Hastanesi'nde 27 Nisan 1959 tarihinde doğdu Hollenbeck İlköğretim Okulu (1964-1970), Mango Junior High School (1970-1972), Fremont Lisesi (1972-1975): yakındaki Sunnyvale (16 yaşına kadar) onun ilk yıllarında çoğunu, o yerel kamu okulları katıldı

Yangın, Matematik, 1978 yılında bir AB derecesi aldıktan, Güz 1975, Berkeley'deki California Üniversitesi'nde kaydoldu Yangın daha sonra, 1978 sonbaharında bir Ulusal Bilim Foudation Üyesi olarak, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde Biyoloji doktora programına girdi
Fire Doktora başlıklı tez, "Adenovirüs In Vitro Transkripsiyon Çalışmaları", 1983 yılında sunuldu
1983 yılından 1986 yılına kadar, Yangın Helen Hay Whitney Vakfı Üyesi olarak Tıp Araştırma Konseyi Cambridge Moleküler Biyoloji Laboratuvarı, İngiltere Caenorhabditis elegans grup eğitimi aldı Bu süre zarfında, Yangın C elegans solucanlar yabancı DNA ifade mikroenjeksiyon teknoloji için testlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi yönelik araştırma başlattı
MRC laboratuvarda yaptığı son yıl boyunca, ABD Ulusal Yangın "C elegans gelişimin erken dönemlerinde Gen Yönetmelik", bağımsız bir araştırma bursu için başvuran, Washington Embriyoloji Anabilim Dalı Baltimore Maryland Carnegie Enstitüsü'nde bir araştırma konum için uygulanan
Sağlık Enstitüleri Her iki uygulama da başarılı oldular ve 1986 Yangın Baltimore Kasım ayında taşındı Carnegie gelişinden itibaren 1989 yılına kadar, Yangın Personel Associate, ek akademik sorumluluklarının olmaması roman araştırma programlarının geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış bir bağımsız araştırma pozisyonu başlığı düzenledi 1989 yılında, Yangın, onun grup DNA dönüşüm teknolojisini geliştirmeye devam ediyor ve kas hücreleri gen aktivasyon moleküler temelini anlamak için çalışmalar bir dizi işbirliği ile, Carnegie düzenli bir personel üyesi olarak atandı
Carnegie Enstitüsü'nde tam bir personel üyesi olarak atanması ile birlikte, Yangın, Johns Hopkins Üniversitesi, lisans ve lisansüstü eğitim ve rehberlik dahil oldu Biyoloji Bölümü misafir öğretim üyesi olarak bir randevu satın aldı
|
|
|