Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haldan, hartline, hayatı

Haldan K. Hartline Hayatı

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Haldan K. Hartline Hayatı

Haldan K Hartline

Haldan Keffer Hartline Bloomsburg, Pennsylvania, 22 Aralık 1903 tarihinde doğdu Anne ve babası onun erken eğitim aldı Devlet Normal Okulu (şimdi Bloomsburg State College) orada öğretmenler Babası, Daniel S Hartline, Biyoloji Profesörü, ancak, geniş çıkarları da dahil Astronomi ve Jeoloji bir adam oldu Keffer Doğa Bilimleri ilgilenmeye başladı babası vasıtasıyla oldu

Keffer Hartline Easton, Pennsylvania, 1923 (B Sc) Yılında mezun Lafayette Koleji katıldı Onun biyoloji üniversite öğretmeni, Beverly W Kunkel, onu araştırma yapmayı teşvik, onun ilk bilimsel kağıt arazi isopods görsel tepkiler söz konusu Woods Hole Deniz Biyoloji Laboratuvarı Summers, onun biyolojik eğitim eklenir; özellikle Jacques Loeb, Selig Hecht ve Merkel H Jacobs tarafından etkilenmiştir

EK Marshall ve CD Snyder altında Fizyoloji Anabilim Dalı görme yaptığı araştırma ilgi devam etmek için teşvik edildi, 1923 yılının sonbaharında yılında Johns Hopkins Okulu girdi Dr Snyder onu Hartline, kurbağa, decerebrate kedi ve tavşan kullanarak retina aksiyon potansiyeli çalışma yaptı Einthoven dize galvanometre kullanmasına izin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com