![]() |
İvan Bunin Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İvan Bunin HayatıIvan Bunin Rusya'ya, siyasetin yanı sıra sanat, özellikle on dokuzuncu yüzyılın başlarında iki şair göze çarpıyor aralarında iyi bir birçok şanlı kişilerin vermiş eski ve soylu bir evden gelen Anna Búnina ve Vasili Zhukovski'nin biri: Rus edebiyatının büyük isimleri, Athanase Bunin ve Türk Salma oğlu ![]() Tüm atalarının toprağı ve halkı ile yakın bağları vardı: ülke baylar ![]() ![]() ![]() ![]() 1870 yılında Voronej doğdu; benim çocukluk ve gençlik babamın gayrimenkuller üzerinde ülkede neredeyse tamamen harcandı ![]() ![]() ![]() ![]() Yayımlamak başladığından beri, benim kitaplar hem de nesir ve şiir, orijinal yazılarının yanı sıra çeviriler (İngilizce) olmuştur ![]() ![]() Benim çalışmaları yakında eleştirmenler tarafından kabul edildi ![]() ![]() ![]() ![]() Bununla birlikte, hatırı sayılır bir süre için yaygın olarak bilinen bir neden değildi çeşitli nedenleri vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1910 yılında roman Derevnya [Köy] yayınladı ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü Mayıs, 1918 yılında Bolşevik rejimin Moskova sol Şubat, 1920 yılına kadar, sonunda yurt dışına göç ettiği zaman, ben, Rusya'nın güneyinde yaşamış ![]() ![]() Ivan Alekseyevich Bunin Biyografik not Derevnya yanı sıra, Bunin (1870-1953) Sukhodól (1911-1912) ve Mítina Lyubov (1924-1925) [Mitya Love], kısa hikaye Gospodín iz San Francisco (19I6) gibi romanları [San Francisco Centilmen yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() Nobel Anlatım, Edebiyat 1901-1967, Editör Horst Frenz, Elsevier Publishing Company, Amsterdam, 1969 Bu otobiyografi / biyografi ödülü anda yazılı ve kitap serisi Les Prix Nobel ilk kez yayımlandı ![]() ![]() ![]() İvan Bunin, 8 Kasım 1953 tarihinde öldü ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İvan Bunin Hayatı |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : İvan Bunin Hayatıtüm forumlarda aynı şey yazıyor acaba ne yazdığınızı kendiniz anladınız mı ki paylaşıyorsunuz?bunin dışında herşey saçma bir dil ile anlatılmış ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İvan Bunin Alekseyeviç |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() İvan Bunin AlekseyeviçİVAN BUNİN ALEKSEYEVİÇ İvan Bunin Alekseyeviç ( d ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunin bir yandan gazetecilik yaparken bir yandan da şiir yazıyor ve çeviriyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak;AnaBritannica cilt 7 sayfa 29 frmsinsi ![]() ![]()
![]() |
|