![]() |
Elmaslardaki Gökyüzü - Nilüfer Altınel.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Elmaslardaki Gökyüzü - Nilüfer Altınel..Elmaslardaki Gökyüzü - Nilüfer Altınel ![]() ![]() Dünyanın denize nazır, birçok büyük şehrinde karaları o yakasından tutup bu yakaya birleştirmeye yarayan çengelli iğneler misali, görkemli, ışıl ışıl köprüler vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanıma oturan gerçekten güzel görünüşlü bir adam, kendisi görünmeden önce burnuma dolan hoş kokusuyla eğilip yüzüme bakmadan soruyor: "Birader, ateşin var mı?" ( ![]() ![]() ![]() "Ne geceydi ama!" diyor yakışıklı adam ![]() Ne o? Benimle konuşmak mı istiyor, yoksa beni öylesine umursamıyor ki yanımda kendi kendine, rahatça hoş beş mi ediyor? ( ![]() ![]() ![]() "Evet" diyorum iyice üzerine eğilerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğilip öpüyorum onu dudaklarından ![]() ![]() ![]() Genç bir kadın en çok kendine kaçabilir, çekip gitmesi gerektiğinde ![]() ![]() Nilüfer Altınel''den çarpıcı bir ilk roman, Elmaslardaki Gökyüzü ![]() Yazar : Nilüfer Altınel
![]() |
|