|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayraklı, bayraktar, biyografisi, kimdir, prof |
![]() |
Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı Biyografisi - Bayraktar Bayraklı Kimdir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı Biyografisi - Bayraktar Bayraklı Kimdir?Prof ![]() ![]() Prof ![]() ![]() 1947'de Rize'nin Güneyce Nahiyesi'nde doğdu ![]() ![]() ![]() 1972-77 yillari arasinda lise ögretmenligi yapti ![]() Dersleri Asistanligina atandi ![]() ![]() ![]() ![]() 1984-85 akademik yılını, sahasında araştırmalar yapmak üzere İngiltere'de geçirdi ![]() ![]() ![]() ''Islam'da Egitim'' adli eseri Türkiye Milli Kültür Vakfi ödülüne layik görüldü ![]() 21 ciltlik ''Yeni Bir Anlayisin Isiginda Kur'an Tefsiri'', ''Yeni Bir Anlayisin Isiginda Kur'an Meali'', ''Islam'da Egitim'', ''Farabi'de Devlet Felsefesi'', ''Imtihan Pedagojisi'', ''Ayetlerin Isiginda Iman, Ibadet ve Ahlak Üzerine Sohbetler'', ''Kadin, Sevgi ve Temel Haklar'', ''Mukayeseli Egitim Felsefesi Sistemleri'', ''Kur'an'da Degisim, Gelisim ve Kalite Kavramlari'', ''Kur'an'da Hz ![]() ![]() ![]() Halen Marmara Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi Din Egitimi Anabilim Dali Baskanligi görevinin yaninda bilimsel arastirmalarini da araliksiz sürdüren Bayrakli, Arapça ve Ingilizce biliyor ![]() |
![]() |
![]() |
|