Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, hakkında, jacobsen, johannes, kaptan, roscher

Kaptan Johannes Jacobsen Roscher Hakkında Bilgi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuzey Denizi’nde bir korsanın yapması gereken en önemli şey, İngiltere açıklarından geçmemekti Çünkü yakalanan korsanlar ömür boyu hapishanede kalıyordu 1810 yılında Kaptan Johannes Jacobsen Røscher gemisi Tak for sidst ile bir İngiliz gemisini yağmaladı Geminin kaptanı William Dimond idi Røscher esirleri iki gruba ayırarak bir kısmını kendi gemisine, diğerlerini de ingiliz gemisine yerleştirdi ve kendi gemisinin komutasına mürettebatlarından Erik Fries’a vererek Norveç’e doğru yol aldı Tak for sidst Norveç’e ulaştı fakat Røscher o kadar şanslı değildi İngilizler tekrar komutayı ele geçirdi ve İskoçya’ya doğru yola çıktı, oradan kara yoluyla korsanlar İngiltere’ye götürülecekti İngiliz gemisinin mürettebatlarından birisi İsveçliydi ve korsanların kaçmalarına yardım etti Tekrar komutayı ele geçiren Røscher, Norveç’e doğru tekrar yola koyuldu ve İngiltere’de ömrünü bitirmekten kurtuldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com