![]() |
Freddie Mercury Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Freddie Mercury SözleriFreddie Mercury Sözleri Firdevsi Francois Rabelais Fernando Pessoa Frederick Langbridge Furuğ Ferruhzad Frederick Chamier François Noel Babeuf Fatih Sultan Mehmet Frederick Herzberg Farabi Hz ![]() François Quesnay Freddie Mercury Frederic Bastiat Friedrich Hebbel F ![]() ![]() ![]() ![]() •Para mutluluk alamaz ama kesinlikle onu verebilir! •Bugünü boşver, önemli olan yarın ![]() •Kendimi hiçbir zaman bir lider olarak görmedim ![]() ![]() •Modern tüketime yönelik şarkılar yazmaktan hoşlanıyorum ![]() ![]() •Sahnede o kadar güçlüyüm ki sanki bir canavar yarattım ![]() ![]() •Aynen gerçek kraliçe gibi yanımda hiç para taşımam ![]() ![]() •Bir gitar kahramanı olmak için hiçbir zaman bir çaba göstermedim çünkü o kahrolası gitarı çalamıyorum! •Dişlek olmamdan hoşlanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •Bir muz ağacı olduğumu düşünüyorum ![]() •Kahrolası ölene kadar beraber olacağız, bundan eminim ![]() •Ben yaşlı bir ------yum ![]() ![]() •Belki insanlar beni kınayacak, ama pek kitap okumam ![]() •Ben sadece müzik ------suyum, canım! •Bu kadar başarılı olmamızın nedeni tabi ki benim genel karizmam ![]() •Dilerim ki hepiniz kahvaltıda şampanya içersiniz ![]() •Ben star olmayacağım, ben efsane olacağım ![]() •Queen'in konsepti kral ve kraliçelerle ilgili ![]() ![]() •Devasa olacağımı düşünmüştüm ve olduk ![]() •İnsanların bir Queen gösterisinden tamamiyle eğlenip gitmesine çok seviniyorum ![]() ![]() •Daha büyük, daha iyi - herşeyde ![]() •Sadece benim biliyor musun, sadece benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •Hayatı tamamıyla yaşıyorum ![]() ![]() •Birkaç arkadaşım var, büyük bir evim ve de istediğim zaman istediğim yere gidebiliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() •Şu bu anlama mı geliyor, bu şu anlama mı geliyor, tek bilmek istedikleri şey bunlar ![]() ![]() ![]() •Bir kaltak olmak hoşuma gidiyor ![]() ![]() ![]() ![]() •Ben çok duygusal biriyim, çok uçlarda yaşayan biriyim ve bu genellikle beni ve çevremdekileri mahvediyor ![]() •Her halde konuştuğum en son insan olduğun için en iyi röpörtajı elde edeceksin tatlım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|