|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hayatı, kimdir, kısaca, murat, yılmazyıldırım |
![]() |
Murat Yılmazyıldırım - Kimdir Kısaca Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murat Yılmazyıldırım - Kimdir Kısaca HayatıMurat Yılmazyıldırım ![]() ![]() Düşsel bir dünyanın kapısından içeri girdiğimde 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Beni çoğunuz Düş Sokağı Sakinleri'nden tanır ![]() ![]() Sırasıyla şimdiye kadar çıkan albümler: Düş Sokağı Sakinleri: Düş Sokağı 1993 - Eylül (Piccatura) Yaşadıkça 1997 - Şubat (EMI) - Üç 1999 - Kasım (EMI) Solo albümler : Aşk-ı Alem -1996 (Naz) (Bu albüm henüz çıkmadı ![]() Yelkenin Gözyaşları - 1998 Ocak, Ada Kırık Yelken - 2000, Ada Cennet - Şubat, EMI Kent - 2002 Büyü - Ekim, EMI Kent - 2003 Kara Aşka Beyaz Göndermeler - Ağustos, EMI Kent 2004 Birde henüz basıma girmeyen, yurtdışı için otantik tarzda hazırladığım 8'li albüm serim var ![]() Ayrıca Kent Ozanları adı altında çıkarılan karma albüme çeşitli sanatçılarla birlikte ben de kendime aitolan bir parçayla konuk oldum ![]() Okullu yıllarım beni Beyazıt İlkokulundan Bakırköy Yavuz evler İlkokuluna, oradan Bakırköy Şekerevler Ortaokuluna oradan da Bakırköy Lisesine en son olarak da Kadıköy Devlet Konservatuarı Kontrbas Bölümüne kadar sürükledi ![]() ![]() ![]() İlk olarak 1981 yılında klasik gitarla akademik anlamda tanışma fırsatı buldum ![]() ![]() ![]() ![]() Düşler bedenime giydirdiğim en güzel giysim oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca 2003 Yılında "Serbest Vezin Sembolik Şizofreni" isimli Roman kitabi yayınladı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|