Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikmen, kimdir, sercan, yaşında

Sercan Dikmen Kaç Yaşında , Sercan Dikmen Kimdir

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sercan Dikmen Kaç Yaşında , Sercan Dikmen Kimdir

Sercan Dikmen hayatı

Sercan Dikmen Biyografisi

forumacilcom

Doğum Günü

20 Şubat 1986

Biyografi

- İlkokuldayken bile walkman’imde Michael Jackson’ın kaseti vardı Ders zili çalsın eve gideyim, aynanın karşısında dans edeyim diye hayal kurardım sürekli okulda Yedi yıl halk oyunları oynadım Daha sonra break dansla uğraştım, kolum kırıldı bıraktım Latin danslarına başladım ve bir şekilde hayat beni buraya yönlendirdi

“İlkokuldayken eve gideyim de dans edeyim diye hayaller kurardım

MUCK adlı gençlik dizisinde Rüzgar karakterini canlandıran Sercan Dikmen yakışıklılığı ile şimdiden dikkatleri üzerine çekti

Sercan Dikmen, İlkokuldayken bile walkman’ninde Michael Jackson’ın kaseti varmış ve ders zili çalsada eve gidip aynanın karşısında dans etsem diye hayal kurarmış Yedi yıl halk oyunları ile uğraşmış Daha sonra break dansa merak sarmış kolu kırılınca bırakmış Tabi azmi ve dansa olan merakı bitmemiş daha sonra latin dansına başlamış ve şimdide muck dizisinde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com