![]() |
Yüreginin Bir Köşesinde Uyuyor Olacagım |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Yüreginin Bir Köşesinde Uyuyor Olacagım![]() Yüreğinin Bir Köşesinde Uyuyor Olacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Farkında olmadan gözlerinde erimeleri* saçlarını okşamaları* yüreğine akıp* benim olan her şeyi yüreğine bırakıp kendimi yüreğine hapsetmeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Her gece yıldızlara resmini çizerken gözyaşlarımı gizlemeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Seni yüreğime kazırken yazılmamış şarkıları söylemeyi sevdim ![]() ![]() ![]() Uykusuz gecelerimde hayallerime koyup rüyalarımı süsleyişini sevdim ![]() ![]() ![]() Dinmeyen hasret* bitmek bilmeyen bir özlemle sarıldım yokluğunda gecelere ![]() ![]() ![]() tanıdın beni* tutkunu olduğum gözlerinde erirken bulacaksın beni ![]() ![]() Şimdi bir damla gözyaşıyım gözlerinin derinliklerinde ![]() dudaklarının arasına dolayım* istersen dökülüp yerlere* parçalara bölünüp topraklara karışayım ![]() Yokluğunda nasıl ki hüzünler dolarken her gece yüreğime* nasıl ki yokluğunla her gece yaşlar sırdaşım olurken* nasıl ki yokluğunla yaşlar yanaklarımdan süzülüp dudaklarımın arasında ölürken* ben yavaş yavaş eriyip yudum yudum tükenirken ne yıkılmalarıma ne de gözyaşlarıma dur diyemedim ![]() ![]() yokluğunla ağlamayı ben seçtim* ne seni özlemeyi ben seçtim* ne de seni sevmeyi ben seçtim ![]() ![]() Yokluğun yüreğime prangalar vururken göremeyeceğim gözlerini* dokunamayacağım saçlarına* erişemeyecegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bendeki seni* istersen bendeki beni de alıp git ![]() ![]() ![]() çok sevdiğim sözcükleri de alıp git ![]() ![]() ![]() Ben seni bırakıp gidemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya kıymetlim benim gücüm yok gitmeye* senin gücün varsa git ![]() yüreğine koyup öyle git olurmu? ![]() ![]() ![]() Öyle bir git ki* giderken senli rüyalarımı bırak* gökyüzünde doğan yıldızımı bırak* yazılmamış şiirlerimi* söylenmemiş şarkılarımı bırak* üşüyen yüreğimi bırak bende kalsınlar ![]() ![]() ![]() kalayım ![]() ![]() ![]() Bir gün yüreğin burkulursa* kalbin sızlayıp gözlerine yaşlar dolarsa gel beni uyandır ![]() ![]() ![]() Ben senden habersiz yüreğinin bir köşesinde uyuyor olacağım* yavaş uyandır olur mu? Yüreğinden tekrar düşerim diye çok korkuyorum!!! ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|