Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografisi, çağatay, ulusoy

Çağatay Ulusoy Un Biyografisi

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çağatay Ulusoy Un hayatı

Çağatay Ulusoy 1990 yılında dünyaya gelmiş2010 Best model birincisi1,90 cm boyuna sahip

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde öğrenimini sürdürmekte

Çağatay Ulusoy rol aldığı adını feriha koydum dizisi ile de bir bakıma televizyon dünyasına da merhaba dedi Dizide Emir karakterini canlandırıyor Oynadığı rol ile izleyenlerin beğenisini kazandı Genç oyuncunun önü açık Türkiye’nin aranan oyuncularından birisi olacağı düşünülüyor

Çağatay Ulusoy ilk filmi için de 2011 yılının yaz ayında kamera karşısına geçti Anadolu kartalları adlı filmde rol alan genç oyuncu ilk kez bir sinema filminde rol alıyor Fimde bir çok ünlü oyuncuda Çağatay ile birlikte oynayacak Çağatay ulusoy bu filmde bir pilotu canlandıracak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com