![]() |
Aydan Kaya - Kimdir Kısaca Hayatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aydan Kaya - Kimdir Kısaca HayatıAydan Kaya kendi ağzından 19 Nisan Pazartesi, Koç burcunun tüm özelliklerini alarak sabah 09:00'da İstanbul'da dünyaya gelmişim ![]() Öğretmen olan annem ve anneannemle birlikte yaşarken, akrabam olan şaire Ceyda Görk ve Bertan Üsküdarlı'nın teşvikleriyle müzik dünyasına adım attım ![]() O dönem, küçüklüğümde bile sesim dikkatleri çekiyordu ![]() ![]() Bertan Üsküdarlı'nın yanında sahne deneyimine başladığımda henüz 16 yaşımda ve de lise öğrencisiydim ![]() Hafta sonları amatörce başladığım sahne deneyimim, daha sonra profesyonelliğe dönüştü ![]() 2003 yılında tesadüfler ve sevdiklerimin emrivakileriyle Popstar yarışmasına Antalya'dan katıldım ve bu vesileyle tüm Türkiye tarafından tanınır oldum ![]() Popstar albümünde "Avuçlarım Kanıyor" adlı parçayı seslendirdim ve albümle "Altın Kelebek Jüri Özel Ödülü"' aldık ![]() ![]() ![]() Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmenliğini yaptığı Show TV'de yayınlanan "Rüyalarda Buluşuruz" dizisinde oynadım ![]() ![]() ![]() Kendi çabalarımla "Aşk Çıkmazı" adlı ilk albümümü yaptım ![]() ![]() ![]() Halen İstanbul Kültür Üniversitesi, İletişim Tasarımı Fakültesi, Oyunculuk bölümü 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|